Natrag

30 godina vašeg povjerenja

30 godina Vašeg povjerenja 


FIDIFARM je dio Atlantic Grupe d.d. vodećeg europskog proizvođača prehrane za sportaše s poznatim brandom Multipower, najvećeg proizvođača vitaminskih instant napitaka i dodataka prehrani u regiji s robnim markama Cedevita i Dietpharm, istaknutog proizvođača proizvoda za osobnu njegu te vodećeg distributer robe široke potrošnje u jugoistočnoj Europi. Također, Atlantic Grupa je pod brandom Farmacia formirala i vodeći privatni lanac ljekarni u Hrvatskoj.  

S vama smo već 29 godina. 
Naš razvoj započinje 1985. godine kada je mr.ph. Đuro Šrekais osnovao u Munchenu tvrtku Dietpharma GmbH koja se bavila farmaceutskim konzaltingom i razvijanjem inovativnih formulacija. Dietpharm Zagreb započinje s radom 1988. godine i tada se prvi put pojavljuju proizvodi s danas poznatim znakom, zelenom farmaceutskom vagom. 1991. godine izgrađena je tvornica u Hrvatskom Zagorju, nedaleko od Zagreba. Time počinje intenzivan razvoj tvrtke i širenje proizvodne palete koju stvaramo u suradnji s renomiranim švicarskim i europskim partnerima. 

Novo poglavlje u poslovanju Dietpharma započelo je 2003. godine kada je u Zagrebu, Rakitju izgrađen novi, suvremeno opremljeni proizvodno poslovni objekt koji odgovara svim zahtjevima i izazovima suvremene tehnologije i poslovanja. Od 2007. godine Fidifarm  posluje u okviru divizije Pharma  Atlantic Grupe  najvećeg europskog proizvođača sportske i zdrave prehrane, vodećeg regionalnog proizvođača vitaminskih napitaka i vlasnika najvećeg privatnog ljekarničkog lanca u Hrvatskoj Atlantic Farmacie. Sinergije poslovanja u okviru velikog i iskusnog sustava novi su pokretač za narednih 28 godina koje planiramo provesti s vama.  

Politika kvalitete

Više od dvadeset godina stvaramo program proizvoda koji pomaže u očuvanju zdravlja, prevenciji i liječenju bolesti. Kao preduvjet ostvarenja visoko postavljenih poslovnih ciljeva uspostavili smo sustav vrijednosti koji nas vodi - stručnost i profesionalnost. Kontinuirano razvijamo i usvajamo nova znanja i vještine, jer smo potpuno svjesni da je naša snaga u znanju i vještinama naših zaposlenika. Razvijamo otvorenu komunikaciju i kvalitetan timski rad koji nas vodi prema naprijed. Uspješnost i kvaliteta poslovanja Fidifarma ogleda se u poznatim proizvodima objedinjenim pod zajedničkom robnom markom Dietpharm te razvoju novih oblika generičkih lijekova. Nastavljajući na tradiciji svoga dosadašnjeg djelovanja i dalje stvaramo jedinstvene, inovativne proizvode koji pomažu u očuvanju zdravlja, prevenciji i liječenju bolesti. Korisnicima pružamo mogućnost stvaranja vlastitog znanja i svijesti o zdravlju te na taj način podupiremo odgovoran i svjestan način života kao i osobnu brigu za zdravlje. Fidifarm teži izvrsnosti u svim poslovnim segmentima pa poimanje kvalitete u Fidifarmu podrazumijeva primjenu sustava upravljanja kvalitetom u svim poslovnim aktivnostima i svim organizacijskim cjelinama. Pri tome kao temeljno opredjeljenje, pojam kvalitete u Fidafarmu objedinjuje i dobru proizvođačku praksu za proizvodnju lijekova te zdravstvenu sigurnost proizvoda u skladu sa HACCP sustavom. Podrška snažne korporacije kojoj pripadamo omogućuje Fidifarmu da kroz kvalitetnu suradnju sa svojim partnerima ubuduće još uspješnije stvara dodanu vrijednost za svoje dobavljače, kupce i potrošače. Fidifarm će trajno razvijati i održavati dugoročne odnose s partnerima i potrošačima nudeći im jedinstvene proizvode kojima nastojimo pravovremeno odgovoriti na zdravstvene potrebe današnjice. Ostvarivanje ciljeva ove politike, zadovoljstvo korisnika naših proizvoda i usluga, obveza je svih zaposlenih i mjerilo kvalitete i uspješnosti našeg poslovanja.


Zaštita privatnosti pitajte nas