PROIZVODI

Pregledajte proizvode po
abecednom redu:

SASTOJCI

Pregledajte proizvode prema
vitaminima i mineralima:

Paleta proizvoda

Dietpharm Vam s ponosom nudi paletu od čak 82 proizvoda koji su rezultat pažljivo odabrane sirovine, visoko razvijene tehnologije i najviših standarda usklađenih s najstrožim europskim i svjetskim zahtjevima. Prilikom oblikovanja svakog preparata posebna se pozornost poklanja odabiru i testiranju sirovine. Svojim imenom i ugledom, ali i stalnom laboratorijskom kontrolom, jamčimo vrhunsku kakvoću, sastav, čistoću i organsko porijeklo sirovina.

Tradicija i znanje

Za razliku od drugih, posebice američkih proizvođača, naši proizvodi ne sadrže genetski modificirane sastojke i u potpunosti slijede strogu europsku i hrvatsku regulativu. Zato je svaki od naših proizvoda skladan spoj tradicije i najsuvremenijeg znanja, dobiven na temelju iskustva i rezultata znanstvenih istraživanja s područja prirodnih metoda liječenja, medicine, farmacije i nutricionizma. Gotov proizvod se analizira prema strogim standardima: u za to ovlaštenim inststucijama potvrđuje se i kontrolira sastav, stabilnost i mikrobiološka čistoća, a svaki proizvod ima opsežnu analitičku i proizvodnu dokumentaciju.

Kvaliteta

Naši proizvodi nisu najjeftiniji, jer nam je kvaliteta na prvom mjestu. No, unatoč tome, mnogi od njih godinama su najprodavaniji, jer ste Vi prepoznali tu kvalitetu. Ne nudimo Vam univerzalna rješenja – svoje proizvode prilagodili smo specifičnim potrebama, prehrambenim navikama i načinu života ljudi ovog podneblja – dakle Vama.

Zaštita privatnosti pitajte nas